szelvedocsere budapest

Gravírozás

Ön ezen az oldalon van:

Gravírozás

Alvázszám gravírozás

Az üveg jelölés egy olcsó és praktikus módja az autó lopás megakadályozásának, ezért ajánlatos elvégezni az üvegek jelölését! Nagy dilemma szokott lenne, hogy a rendszám, vagy az alvázszám kerüljön bele szélvédőbe.

Mindkettő gravírozásnak van előnye és hátránya! A rendszámot könnyű azonosítani, pl a rendőr motoros könnyen be tudja azonosítani a jármüvet egy esetleges igazoltatásnál, viszont hátránya, hogy a rendszám sosem végleges! Változhat. Pl tervben van Magyarországon a városokra való felosztás és a rendszámok ezen kategorizálása. Pl akinek lelopják a rendszámát annak már az új lesz kiadva... Az üvegekben más lesz a jelölés...

Alvázszám gravírozásnál nincs ilyen probléma, mivel az alvázszám mindig marad! Hátránya, hogy a számokból nem lehet elsőre megmondani hogy az én autóm-e, mert kell hozzá a forgalmi. Vagy amennyiben alvászszám ablakos az első szélvédő, ott lehet keresni az egyezőséget!


A technológiáról...

Régen csak és kizárólag kvarchomokos gravírozás volt, manapság már elérhető több technológia! Az autó gyárakban már van mikor alap helyzetben a vételár részét képzi a lézeres alvázszám gravírozás. (Skoda és VW csoport bejelöli már a gyárban az alvázszámot).

Az olyan eseteknél ahol nincs meg a jelölés ott utólag már elérhető a géles gravírozás, ami jelen kor legmodernebb gravírozása a lézeres gravírozás mellett.

Kérdése van? Telefonáljon: +36-30-844-8000

rendszám gravírozás